Política de privacitat

ÚLTIMA REVISIÓ: 1/04/2020

Aquesta política de privacitat estableix la forma en què es gestionaran les dades personals en aquest web. És imprescindible que la llegeixis i acceptis abans de continuar navegant.

Entre els valors amb els quals AulaViva s’identifica està la transparència, per això la privacitat de les dades personals de cada persona usuària, la teva privacitat, és molt important per a totes les persones que estem darrere d’AulaViva .

En aquesta declaració de privacitat s’explica quines dades personals recopilem de les nostres persones usuàries i com els utilitzem. Et convidem a llegir detingudament aquests termes abans de facilitar les teves dades personals a través d’aquest web.

AulaViva ha adequat aquest web a les exigències de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i al Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les teves dades personals
Identitat de la Responsable: Mònica Martínez
Nom comercial: AulaViva
NIF/CIF: 38849936S
Adreça:
C/ Pacífic, 55 (Barcelona)
Correu electrònic: hola@aulaviva .cat

Principis
En aquest web es respecten i cuiden les dades personals de les persones usuàries. Com a persona usuària has de saber que els teus drets estan garantits.

Ens hem esforçat a crear un espai segur i de confiança i per això volem compartir els nostres principis respecte a la teva privacitat:

 • Mai sol·licitem informació personal tret que realment sigui necessària per a prestar-te els serveis que ens requereixis.
 • Mai compartim informació personal de lres nostres persones usuàries amb ningú, excepte per a complir amb la llei o en cas que comptem amb la teva autorització expressa.
 • Mai utilitzarem les teves dades personals amb una finalitat diferent de l’expressada en aquesta política de privacitat.

Cal advertir que aquesta Política de Privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa s’aconsella a les persones usuàries que la visitin periòdicament. Serà aplicable en cas que les persones usuàries decideixin emplenar algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es recaptin dades de caràcter personal.

En el tractament de les teves dades personals, aplicarem els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre requerirem el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diverses finalitats específiques que t’informarem prèviament amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de dades: Només sol·licitarem dades estrictament necessàries en relació amb les finalitats per als quals els requerim. Els mínims possibles.
 • Principi de limitació del termini de conservació: les dades no seran mantingudes durant més temps del necessari per a les finalitats del tractament, en funció a la finalitat, t’informarem del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisarem les nostres llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un temps considerable.
 • Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Has de saber que prenem totes les precaucions necessàries per a evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades de les nostres persones usuàries per part de tercers.

Obtenció de dades
Les dades personals que tractem a AulaViva procedeixen de:

 • Formulari de contacte
 • Formulari de subscripció
 • Dades que tu ens hagis facilitat proactivament per altres mitjans, com per exemple enviant un correu electrònic
 • No comprem dades a tercers, de la mateixa manera que no les venem.

Drets sobre les teves dades

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a AulaViva estem tractant dades personals que em concerneix, o no.

Les persones interessades tenen dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat
 • Sol·licitar la seva rectificació o supressió
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament
 • Oposar-se al tractament
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades

  Les persones interessades podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, i en aquest cas únicament els conservaré per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, les persones interessades podran oposar-se al tractament de les seves dades. AulaViva deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. Com interessat, tens dret a rebre les dades personals que t’incumbeixin, que ens hagis facilitat i en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, i a transmetre’ls a un altre responsable del tractament quan:

 • El tractament estigui basat en el consentiment.
 • Les dades hagin estat facilitades per la persona interessada.
 • El tractament s’efectuï per mitjans automatitzats.

En exercir el teu dret a la portabilitat de les dades, tindràs dret al fet que les dades personals es transmetin directament de responsable a responsable quan sigui tècnicament possible.

Les persones interessades també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

Finalitat
Una persona usuària no necessita donar dades de caràcter personal quan navega per la web, excepte els merament estadístics de navegació.

Existeixen algunes funcionalitats que sí que els requereixen, com comentar un article, subscriure’s al butlletí, enviar un formulari de contacte, etc. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i una altra informació. En facilitar aquesta informació, la persona usuària dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per AulaViva, només com es descriu en l’Avís Legal i en la present Política de Privacitat.

A AulaViva existeixen diferents sistemes de captura d’informació personal i tracta la informació que ens faciliten les persones interessades amb la següent finalitat per cada sistema de captura (formularis):

Formulari de contacte: Sol·licitem les següents dades personals: Nom, correu, per a respondre als requeriments dels persones usuàries, juntament amb el càrreg que es té dins una organització i el tema en que està interessat, així com un comentari de quin és la raó del contacte. Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per a respondre a la teva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa en la web, els serveis que es presten a través de la web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos en la web, així com qualssevol altres consultes que puguis tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació.
Formulari de subscripció a continguts: En aquest cas, sol·licitem les següents dades personals: Nom (no obligatori) i correu, per a gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials, facilitats per la persona usuària en realitzar la subscripció. Dins de la web existeixen diversos formularis per a activar la subscripció. Els butlletins electrònics o newsletter estan gestionats per Mailchimp. T’informo que les dades que ens facilites estaran situats en els servidors de Mailchimp de la UE als EUA. Mailchimp està acollit a l’acord EU-US Privacy Shield, la informació del qual està disponible aquí, aprovada pel Comitè Europeu de Protecció de Dades.
Formulari d’alta per a comentaris del blog: Per a comentar les publicacions del blog d’AulaViva es requereix que la persona usuària informe les seves dades. En aquest cas, sol·licitem les següents dades personals: Nom, correu, Lloc web (no obligatori) i el comentari en qüestió. Aquests comentaris passen per una revisió d’AulaViva abans de ser publicats, i s’allotgen en l’empresa de hosting Globat i en la plataforma WordPress.
Altres canals de comunicació: ja sigui a través de les xarxes socials per missatge privat o públic. En aquest cas la política de privacitat que s’aplica és la de cada xarxa social, podent sol·licitar dades quan el servei hol requereixi, per exemple demanar les dades d’enviament al guanyador d’una promoció o sorteig que es faci a través de xarxes socials, amb la condició de fer-li arribar el premi (i informant-lo prèviament d’això i demanant el seu consentiment).

Per a garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algorismes que ajuden aquest web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
Per a donar suport i millorar els serveis que ofereix aquest web. També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes cookies que es descarreguen en l’ordinador de la persona usuària quan navega en aquest web (veure política de cookies).
Per a gestionar les xarxes socials. AulaViva pot tenir presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores en les xarxes socials de les pàgines oficials d’AulaViva , es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per la persona usuària. AulaViva tractarà les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència en la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis d’AulaViva. Així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin. En cap cas utilitzarem els perfils de seguidors en xarxes socials per a enviar publicitat de manera individual.

AulaViva no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a la persona usuària, ni el farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment a les persones usuàries informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.


Legitimació per al tractament de les teves dades
La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment.

Per a contactar o realitzar comentaris en aquest web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.
L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció.

Categoria de dades
Les categories de dades que es tracten són dades identificatives. No es tracten categories de dades especialment protegides.

Temps de conservació
Les dades personals proporcionades es conservaran mentre que no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat., o bé quan AulaViva decideixi eliminar-los per la raó que consideri (per exemple actualitzar la base de dades).

Destinataris
Algunes de les eines per a gestionar les teves dades que s’usen són controlades per tercers. Són eines estrictament necessàries per al desenvolupament de l’activitat de l’Associació. Per a això, es comparteixen les dades requerides sota les seves corresponents condicions de privacitat de:

Google Analytics i Google Search Console. Serveis analítics prestats per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal de la qual està en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, els Estats Units (“Google”). Aquestes eines usen “cookies” i serveixen per a conèixer quins usos fan les persones usuàries del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús (incloent-hi la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors dels Estats Units.
Hosting: Globat, amb domicili als Estats Units. Més informació en: https://www.globat.com/
Plataforma web: WordPress, de l’empresa Automattic Inc., amb domicili als EUA. Més informació en: https://es.wordpress.com/ (Automattic Inc.).
Email màrqueting: MailChimp, de l’empresa TheRocket Science Group LLC d/b/a , amb domicili als Estats Units. Més informació en: https://mailchimp.com/ (The Rocket ScienceGroup LLC d/b/a ).
Navegació
En navegar per AulaViva es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per a identificar a la persona usuària. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquest web utilitza els següents serveis d’anàlisis de tercers: Google Analytics, Google Search Console i estadístiques de WordPress.

Secret i seguretat de les dades
AulaViva es compromet en l’ús i tractament de les dades incloses personals de les persones usuàries, respectant la seva confidencialitat i a utilitzar-los d’acord amb la finalitat d’aquest, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-los i adaptar totes les mesures per a evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que s’estableix en la normativa vigent de protecció de dades.

AulaViva no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Respecte a la confidencialitat del processament

AulaViva s’assegurarà que qualsevol persona que estigui autoritzada per a processar les dades del client (inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors), estarà sota l’obligació apropiada de confidencialitat (sigui un deure contractual o legal).

Quan es presenti algun incident de seguretat, en adonar-se AulaViva haurà de notificar sense demores indegudes i haurà de proporcionar informació oportuna.

Exactitud i veracitat de les dades
Com a persona usuària, ets l’única responsable de la veracitat i correcció de les dades que remetis a AulaViva exonerant-la de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.

Les persones usuàries garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzats. La persona usuària accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment
La persona usuària declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part d’AulaViva en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Revocabilitat
El consentiment prestat, tant per al tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-lo a AulaViva en els termes establerts en aquesta Política per a l’exercici dels drets ARC. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

Canvis en la política de privacitat
AulaViva es reserva el dret a modificar la present política per a adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, AulaViva anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Aquest lloc web fa servir cookies per a que tinguis la millor experiència com a persona usuària. Si continues navegant és que dones el teu permís per a l'acceptació de les cookies i de la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies